Mitt namn är Morgan Hermansson Jag startade företaget 1992, då som M. Hermanssons byggtjänst. Företaget ändrades till aktiebolag 2006, och då det redan fanns ett företag som hade namnet M. Hermanssons byggtjänst AB. så ändrade jag företagsnamn till Skogagården bygg AB. Valet föll på den plats som jag bor på sedan 1998, Dvs Skogagården. Jag drev företaget som ett enmansföretag tills 1996 då jag började anställa personal i och med att det kom in fler och fler uppdrag.2014 anställde jag Oscar som efter ett år blev hälftenägare av företaget. Min policy har alltid varit att kvalitén och kompetens, både yrkesmässig och att det sociala kommer i första hand. Vi har just för att vi satt dessa mål vid anställningar, skapat en stabil grupp, jag anser vara väldigt ansvarsfulla, kompetenta och sociala. då detta är en av anledningarna att vi inte har stor omsättning på personal..Mitt och min fru Lenas största fritidsintresse just nu är vår sommarstuga i Skåne, vilket betyder avkoppling för oss, något man känner behov av i vår ålder.

Vi säkrar kvaliteten

Ditt förtroende till oss som leverantör är viktig!

Sedan starten under 90-talet har företaget arbetat i linje med en kvalitetsorienterad hantverkstradition. Grunden i vårt arbete är väl utarbetade metoder och rutiner för olika typer av projekt, och vi använder därtill redskap och material av erkänd gångbarhet på dagens byggmarknad. 

En kombination av erfarenhet, kvalitetsanalys och kännedom om materialet ger oss bredd inom hantverket.

Vi arbetar ständigt mot hög precisionsstandard och -stabilitet, som vi säkerställer genom löpande interna utvärderingslinjer.